Organisatie

Historie
Inspiratie & Filosofie
Oostdam in de pers
Certificaten
Wet Ketenaansprakelijkheid

 

Naar top

 

 

Inspiratie & Filosofie

 

Uitgangspunt is een all-round natuursteenbedrijf, dat in staat is alle voorkomende projecten uit te voeren.
Onze kracht ligt in het “alles-in-één-hand” principe.
Elk werk begint met een advies aangaande de te kiezen steensoort en de daarmee samenhangende technische aspecten.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen selecteren wij persoonlijk de benodigde natuursteenblokken in de steengroeven overal in de wereld.
Ook het in eigen regie verzagen en verpakken alsmede de transportbegeleiding zien wij als een kerntaak.
Vanzelfsprekend behoort het vervaardigen van werktekeningen, statische berekeningen en borderellen tot onze dienstverlening.

Op de bouwplaats wordt de montage door een eigen vaste groep vaklieden uitgevoerd. Een streng toezicht op de voortgang van het werk tot en met het leggen van de laatste steen, zorgt voor een volmaakte, vakkundige afwerking.

Kortom: Oostdam staat voor kennis, ervaring en vakmanschap.

 

Vakkennis

Natuursteen wordt niet gefabriceerd maar in groeven gewonnen. Dit stelt hoge eisen aan de vakkennis van de leverancier.
De specialisten van Oostdam zijn thuis in tal van groeven over de hele wereld. Maandelijks selecteren en controleren zij ter plaatse op soort, kleur en structuur. Transport en opslag worden met de grootste zorg verricht, zodat het materiaal in optimale conditie kan worden verwerkt. Met de eigen gespecialiseerde, modern toegeruste montageploegen staat Oostdam in voor een vakkundige uitvoering van ieder project. Na professionele afwerking van het natuursteen is het onderhoud zeer beperkt.

 

Grote en kleine projecten

Een grote ronddraaiende wereldbol uit natuursteen is of zes meter hoge kolommen, de grootste vijver van Nederland of een kunstwerk in natuursteen, binnenvloeren of buitenvloeren, massieve afdekbanden of dunne wastafelbladen, trottoirbanden of ronde trappen, zelfdragend of niet, zware gevelplaten en kademuurafdekkingen, een vloer in een boutique of een vloer op een grote luchthave, elk project, groot of klein krijgt alle aandacht. Ook voor het verwijderen van bestaande winkelcentrumvloeren en het aanbrengen van nieuw stenen vloeren, bij doorgaande verkoop, is ervaring in huis.

 

Import & Export

We hebben ook ettelijke projecten in het buitenland uitgevoerd.
Desgewenst kunnen we u een referentielijst verstrekken.
Landen van waaruit we rechtstreeks importeren:
China, India, Midden Oosten, Afrikaanse landen, alle Europese landen.

 

Kwaliteit

Oostdam houdt van kwaliteit. Door een efficiënte bedrijfsvoering, waarbij van de groeve tot en met de afwerking alles in eigen beheer wordt verzorgd, kan Oostdam een stipte uitvoering van projecten van elke omvang garanderen. En dat tegen verrassende, sterk concurrerende prijzen.